Koncerte Dhe Party 1000+ Koncerte Dhe Party

 Online 0 lexues | 0 njoftime ne pritje

0 Euro Turizem Koncerte Dhe Party FESTIVALI I III-tè

FESTIVALI I III-tè - Tirane

Rrartan Lenjaap.nr.13,pranè Zjarrfikseve Te 21 Dhj, | Tirane

B Po ju informojmè pèr festivalin e iii-tè tè rrallès 2017 tè fèmijève talentè shqiptar nga 14 shtete pèrzgjedhim fèmijèt dhe nè emigracion diaspor qè fèmijèt talentè tè jeni tè barabartè nè konkurim si bashkmoshatarèt e tyre brènda kufinjve tè shqipèrisè etnike. festivali me projektin e saj fillon audicionet me 1\02\2017-19\06\2017 qè do finalizohet nè tiranè si dy tjerit si tradicionale e tiranès. nè projekt realizuesit janè ikona kombètare me nè krye "nderin e kombit"znj.margarita xhepa,(kryetare e festivalit,zamira korance autore e projektit dhe kryetare e shoqata,kult,art,"jehona shqiptare"silvana brace prezantuse,bujar asqeriu regjizor,,,adriana sherifi zv\presidente e festivalit(n\kryetarja e i-rè e parlamentit europian ,liljana cingi gorografe mbretèresh komètare,lek pecnikaj ,shpresa kameraj presidente e diasporès,dr.marianne graf humanistja dhe presidente e albania-austria"etjer ldèr qè mund tè ju postoj projektin .bashkohuni me nismèn tonè ju biznesmen qè keni mundèsi me na financuar pèr 1500 fèmijèt e kombt 5-15 vjec,pasi bekimi i tyre èshtè si bekimi i perendisè....

0 Euro

Tirane

A keni ndonje gje per te shitur?

Shisni online falas. Eshte me e lehte se sa mendoni!
Dergo Njoftim Falas