Kushtet dhe Manuali Perdorimit te faqes

Ne NjoftimeFalas procedura e publikimit eshte shume e thjeshte. Ne u japim mundesine vizitoreve ti publikojne dhe menaxhojne vete njoftimet. Hapat kryesore per publikimin e nje njoftimi jane:
1. Kliko publiko njoftim nga faqa kryesore ose direkt Ketu
2. Nese nuk jeni i/e regjistruar ne fillim ju kerkohen te dhenat tuaja dhe me pas procedura e publikimit te njoftimit
3. Nese jeni te regjistruar, duhet te identifikoheni dhe me pas klikoni publiko njoftim
4. Ne fazen e dergimit te njoftimit, beni kujdes te plotesoni me kujdes te dhenat. Disa te dhena duhet te plotesohen me detyrim.
5. Pasi te keni derguar njoftimin,nuk ju ngelet gje tjeter vec te prisni qe stafi i faqes ta kontrolloj dhe publikoje.
6. Pasi stafi ta kontrolloje, ju do te merrni nje email njoftues per publikimin e njoftimit.
7. Ju mund te modifikoni apo fshini njoftimin pasi te publikohet.
8. Njoftimet me foto dalin falas dhe ne faqet tona sociale si facebook dhe linkedin.


Ne portalin tone te gjithe mund te vendosin njoftime falas. Njoftimet duhet ti referohen tregut ne te cilin ne operojme.
Njoftimet mund te modifikohen dhe ri-dergohen pa limit perpara se te behet publikimi. Zakonisht stafi ju le kohe 1-2 ore perpara se ta publikoj njoftimin.
Cdo publikim numerohet nga sistemi. Ju do te merrni email per rezultatin sa here qe stafi kontrollon njoftimin tuaj. Numerohen vetem publikimet pozitive dhe numri i ri-publikimeve eshte i limituar. Ne panelin tuaj ju shfaqet dhe numri i publikimeve.
Ne momentin qe ju keni konsumuar te gjitha publikimet falas, duhet te prisni nje kohe te caktuar per te ri-publikuar falas. Nese e keni te nevojshme qe te dilni me perpara, kjo kalon me pagese.
KUJDES: Eshte i ndaluar dublikimi i njoftimeve, qe do te thote ri-dergim nga e para e njoftimit per te perfituar falas. Eshte e ndaluar hapja e me shume llogarive per te rinxjer te njejtin njoftim. Ne te tilla raste procedohet me bllokim te llogarive te hapura dhe ne rastet me te renda me perjashtim nga faqa.
Njoftimet mund te rrine online pa limit.

Perjashtohen nga publikimi falas rastet:
1.Njoftim per oferte pune apo objekte jashte shtetit ne te cilin ne operojme.(ne raste te vecanta, sipas vleresimit te stafit, mund te behen me pagese dhe premium)
2.Njoftimi eshte perseritur/ripublikuar me shume se limiti i caktuar (3 here).
3.Njoftim Premium i cili qendron fiks ne pozicionet e para dhe qe jane me pagese.

Per cdo paqartesi ju mund te kontaktoni stafi.

Njoftimet PREMIUM jane nje mundesi shume e mire per te arritur objektivin sa me shpejte. Ato vendosen ne faqen e pare te kategorise dhe te gjitha faqet e tjera. Per te derguar njoftim premium:
1. Identifikohuni dhe dergoni njoftimin duke klikuar Ketu.
2. Nga paneli juaj ketu mund te kryeni pagesen online ose kontaktoni stafin per menyra te tjera te pageses.
3. Pasi stafi merr njoftim per pagesen procendon per vendosjen e njoftimit premium.
4. Njoftimi premium mund te modifikohet nga ana juaj pa limit.
5. Ju nuk paguani per njoftimin, por per pozicionin qe zini. Dmth. ju mund te ndryshoni njoftimin me nje tjeter pasi te keni kaluar minimumin e kerkuar, pra cdo 10 dite mund te ndryshoni njoftimin. 6. Minimumi i qendrimit ne premium eshte 10 dite.

Perfitimet kryesore nga njoftimi premium jane:
1. Njoftimi qendron i fiksuar ne pozicionet e para te kategorise edhe nese njoftimet filtrohen nga nje vizitor.
2. Njoftimi dergohet te pakten ne 500 email te targetizuar te cilet jane abonuar per te mare njoftime nga faqa jone
3. Njoftimi publikohet ne rrjetet tona sociale facebook dhe linkedin.
3. Pagesa mund te behet online ose kontaktoni stafin per menyra te tjera.
3. Tarifat e pagesave dhe menyren e pageses online e gjeni ne Ketu

Stafi e konsideron ripublikim njoftimin qe dergohet apo ridergohet dhe ben fjale per te njejtin objekt apo te njejtin pozicion pune ne te njejten komapani.
1 - Njoftimi mund te modifikohet ne cdo moment nese ka pasur mungese informacioni apo modifikim cmimi perpara se te publikohet nga stafi.
2 - Mund te ri-freskoni njoftimin pas 3 javesh nga publikimi i fundit. Rifreskimi i njoftimit mund te behet edhe me perpara 3 javesh nese gjykohet si e domosdoshme. Ripublikimi i nje njoftimi mund te behet deri ne 3 here.
3 - Njoftimi qe eshte publikuar 3 here mund te vazhdojne te publikohet vetem Premium. Per me shume lexoni Rregullorja ose Lista e cmimeve

Njoftimet mund te rrine online pa limit.

Abonimi ju jep mundesine te merrni ne emailin tuaj njoftimet me te reja. Per tu abonuar klikoni ketu