Vile me 2 Kate, e INVESTUAR( Kondicioner/ Fasade Dopio Xham / Grile ) me 4 Vende PARKIMI ne 21Sh Tirane

Ambjente Biznesi me Qera Data: 11/11/2019 03:19

2 Storey Villa, INVESTED (Air Conditioner Double Glazed Facade Grate) with 4 Parking spaces at 21Sh

Luxurious 260 m2 Villa (21 Dec - Ing. Building) 2nd & 3rd Floor Suitable for Offices, Foundations, Clinics or Residential | Up to 4 Car Parking Options | Each Floor Structure 2 + 1 + Separate Kitchen + 1 WC | 8 Separate Work Environments | Restored in recent years | With Investment Inside

Q1485

Partition data

- 8 Working Environment
- 2 Toilets
- 1 Balcony
- 2 Corridors
- Each Floor Structure 2 + 1 + Kitchen with separate

- TOTAL SIP: 260 m2
- Net SIP: 260 m2
- FLOOR: 2 & 3
- FLOOR FLOORS: 3 Storey Villa
- Year of construction: 1990 but restored
- ELEVATOR: No

Characteristics:
- Perfect Environment (2nd & 3rd floor) One bedroom
- Up to 4 Car Parking Options
- Each Floor Structure 2 + 1 + Separate Kitchen + 1 WC
-8 Separate Work Environments
- Restored in recent years
- With Investment Inside

- Suitable for Offices, Foundations, Clinics or Residential
- With a super GREEN Yard (fruits and trees planted and maintained)
- Villa surrounded by walls and ports
- Restorations have been made 1-2 years ago

- Investment Details
- Every Room Equipped with Air Conditioner (Economy) 2 years ago
- New Kitchen Totally (Brands "Beko" Refrigerator, Aspirator, Microwave, Pianura) * made 2 years ago *
- Maximum Thermal Acoustic Thermal Insulation with DOPIO DOPIO 3D Glass
- Investing in Lighting
- Painted recently
- Electrical and Internet lines (plugs) Ready to install
- New plumbing and electrical

- Perfect location: Movable area
- 2 Mins 21st (Crossroads)
- With direct output to the Globe and the Black Bird
- Very easy to access

Prenatal: 1.5 months

Price: 900 Euro (Net)

Tel or Whatsapp: 0674749032


Pagesa 900 Euro
Siperfaqa 260.00
Kati 2
Qyteti - Zona Tirane - 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Adresa Rruga Artan Lenja, Tirana, Albania
Lexime 221

Vile Perfekte 260 m2 (21 Dhjetor - Ing. e Ndertimit) Kati 2-te & 3-te i pershtatshme per Zyra, Fondacione, Klinika ose dhe per Banim | Me Mundesi PARKIMI deri ne 4 Makina | Cdo Kat Strukture 2+1+ Kuzhine me vete + 1 WC | 8 Ambiente Pune te ndara | Restauruar vitet e fundit | Me Investim Brenda

Q1485

Te dhenat e ndarjes

- 8 Ambiente Pune
- 2 Tualete
- 1 Ballkon
- 2 Korridore
- Cdo Kat Strukture 2+1+Kuzhines me vete

- SIP TOTALE: 260 m2
- SIP Neto: 260 m2
- KATI: 2 &3
- KATET E PALLATIT: Vile 3 Kate
- Viti I ndertimit: 1990 por restauruar
- ASHENSOR: Jo

Karakteristika:
- Ambient Perfekt (Kati 2-te & 3-te) I nje vile
- Me Mundesi PARKIMI deri ne 4 Makina
- Cdo Kat Strukture 2+1+ Kuzhine me vete + 1 WC
-8 Ambiente Pune te ndara
- Restauruar vitet e fundit
- Me Investim Brenda

- E pershtatshme per Zyra, Fondacione, Klinika ose dhe per Banimi
- Me nje super GJELBERIM Oborri ( fruta dhe peme te mbjella dhe te mirembajtura)
- Vila e rrethuar me mur dhe me porte
- Para 1-2 Vitesh Jane bere RESTAURIMET

- Detaje te Investimit
- Cdo Ambient I pajisur me KONDICIONER ( Ekonomike) para 2 vitesh
- KUZHINA e re Totalisht ( Markat " Beko" Frigoriferi, Aspirator, Mikrovale, Pianura)* bere para 2 vitesh *
- Izolim Akustik/ Termik maksimale me DRITARE DOPIO XHAM Plastike me 3 Hapje
- Investuar me Ndricim
- Lyer kohet e fundit
- Linjat Elektrike dhe te Interneti ( priza) Gati instalimet
- Hidrauliket dhe elektriket e reja

- Vend perfekt: Zone me levizje
- 2 Min larg 21shit ( Kryqezimit)
- Me dalje direkte te GLobe dhe te Zogu I Zi
- Shume e kollajte per tu Aksesuar

Paradhenia: 1.5 muaj

Cmimi: 900 Euro ( Neto)

Tel ose Whatsapp: