Zyre Absolute - Open Space (Vesa Center) Rruge Kryesore, BLLOK Tirane

Ambjente Biznesi me Qera Data: 21/11/2019 16:28

Absolute Office - Open Space (Vesa Center) Main Road, BLOCK

Luxury office space for rent Completed 160 m2 BLOCK, At Vesa Center, Main street with wide shoulder facade

Q1150

Environment Divisions:

- 1 Large Open Space Room, with very regular partition (which can be done with 3 regular members)
- 2 Rooms overlooking the main street (One Room with Balcony)
- 1 veranda (Large Balcony)
- 1 Small Balcony
- 1 small extra room (Warehouse)
- 2 Luxury Toilets
- + - Wide open space outside Office Entrance

CHARACTERISTICS:

- At the Center of the Block
- Main road with wide facade from the road
- Location: Between Vesa Center and University Book (On Raifaizen Bank)
- With very wide facade from the main road and in the form L
- Large and wide windows and windows, (from 3 orientations: South, East and North)
- Great natural influence
- Totally invested in:
- * Swiss parquet
- * Advanced LED Lighting System
- * Hanging and harmoniously designed ceilings with Wood
- * 2 Luxury Sanitary Toilets, and Stone Tiles
- * Super quality electricity
- * Super quality windows and windows, with 3 openings, allowing full Acoustic Insulation
- * Wooden Doors
- * Interphone

Price: 1,950 Euro (Net)
Warranty: 2 months

Tel and Whatsapp: 0692238499


9558

11 17 2019


Pagesa 1,950 Euro
Siperfaqa 160.00
Kati 2
Qyteti - Zona Tirane - Blloku/Liqeni Artificial
Adresa Rruga Abdyl Frasheri, Tirana, Albania
Lexime 9666

Jepet me qera zyre Luksoze E kompletuar 160 m2 ne BLLOK , Tek Vesa Center , Rruge Kryesore me fasade supet te gjere

Q1150

Ndarjet e Ambientit :

- 1 Dhome e madhe Open Space , me ndarje shume te regullt ( qe mund te behet me 3 nendarjete rregullta)
- 2 Dhoma me pamje nga rruga kryesore ( Njera dhome me Ballkon)
- 1 verande ( Ballkon I madhe)
- 1 Ballkon I vogel
- 1 dhome e vogel extra ( Depo )
- 2 Tualete luksoze
- + - Hapesire e perbashket e gjere jashte Hyrjes se zyres

KARAKTERISTIKAT:

- Ne Qender te Bllokut
- Rruge Kryesore me fasade te gjere nga rruga
- Vendodhja: Midis Vesa Center dhe Librit Universitare ( Mbi Raifaizen Bank)
- Me fasade shume te gjere nga rruga kryesore dhe ne forme L
- Dritare dhe Vetrata te medha dhe te Gjera ,( nga 3 orientime : Jug, Lindje dhe Veri)
- Ndicim shume te madh Natyral
- E investuar Totalisht ne menyre absolute:
- * Parket Zvicerian
- * Sistem Ndricimi te avancuar LED
- * Tavane te varura dhe te dizenjuara ne menyre harmonike me Dru
- * 2 Tualete me Sanitare luksi, dhe Pllaka Guri
- * Elektrike super cilesore
- * Dritare dhe Vetrata super cilesore , me 3 hapje, dhe me mundesojne Izolim total Akustik
- * Dyer Druri
- * Interfon

Cmimi : 1,950 Euro (Neto)
Garanci : 2 muaj

Tel dhe Whatsapp:


9558

17/11/2019