Ambjent Biznesi 167 m2 me Qera, tek Galeria 17 Nentori afer Sheshit Skenderbej Tirane

Objekt Biznesi me Qera Data: 21/09/2019 14:03

1,000 Euro

  • Ambjent Biznesi 167 m2 me Qera, tek Galeria 17 Nentori afer Sheshit Skenderbej
  • Ambjent Biznesi 167 m2 me Qera, tek Galeria 17 Nentori afer Sheshit Skenderbej
  • Ambjent Biznesi 167 m2 me Qera, tek Galeria 17 Nentori afer Sheshit Skenderbej
  • Ambjent Biznesi 167 m2 me Qera, tek Galeria 17 Nentori afer Sheshit Skenderbej
  • Ambjent Biznesi 167 m2 me Qera, tek Galeria 17 Nentori afer Sheshit Skenderbej

167 m2 Business Space for Rent at Gallery 17 November near Skanderbeg Square

Barricade Road, Inside the Gallery 17 November,
Behind Tirana Hotel and near Skanderbeg Square,
On the 3rd Floor with Elevator,

We offer 167 m2 Business Space for Rent on 2 levels
One floor 55 m2 and floor 112 m2.
2 Bathrooms and 1 Balcony.

The environments communicate with the interior and have 2 entrances, 1 from the Gallery and 1 from the Palace.

Rent 1,000 Euro per month
Tel. 069 77 63 141 - Albaprona


Pagesa 1,000 Euro
Siperfaqa 167.00
Kati 3
Qyteti - Zona Tirane - Tjeter zone
Adresa Rruga e Barrikadave, Tirana, Albania
Lexime 284
Ambjent Biznesi 167 m2 me Qera, tek Galeria 17 Nentori afer Sheshit Skenderbej 6.png (Format png) | Ambjent Biznesi 167 m2 me Qera, tek Galeria 17 Nentori afer Sheshit Skenderbej 7.png (Format png) |

Rruga e Barrikadave, Brenda Galerise 17 Nentori,
Mbrapa Hotel Tirana dhe afer Sheshit Skenderbej,
Ne Katin e 3 me Ashensor,

Japim Ambjent Biznesi 167 m2 me Qera, ne 2 Nivele
Njeri Kat 55 m2 dhe Kati siper 112 m2.
2 Tualete dhe 1 Ballkon.

Ambjentet komunikojne me shkalle te brendshme dhe kane 2 Hyrje, 1 nga Galeria dhe 1 nga Pallati.

Qeraja 1.000 Euro ne muaj
Tel. - Albaprona