Zbulohet eksperti i kaparit per shtepi me qera

Ne redaksine tone kane ardhur disa denoncime per nje person qe shtiret si pronar apartamentesh dhe pasi merr pagesen e kaparit, zhduket pa lene gjurme. Pas denoncimit tone, nje person anonim ka prure te dhenat e personit dhe fotot ne redaksine tone. Ne kemi bere verifikimet me personat e mashtruar dhe kemi marre konfirmimet se personi eshte Arlen Loloci nga Gjirokastra. Beni kujdes nese takoni kete person Per me shume shikoni Videon .


Gjithashtu ju kujtojme te beni kujdes kur pagani persona te panjohur.

Falenderojme JOQ qe i eshte bashkuar ndihmes kundrejt personave te mashtruar https://joq-albania.com/artikull/804382.html