pjese kembimi per makina  595 njoftime

Jeni duke kerkuar pjese per makinen tuaj? Dergoni kerkesen tuaj KETU

 Online 18 lexues | 0 njoftime ne pritje

50,000 Leke Stopa dhe fenere per bmw serie 5 Shiten stopa dhe fener per bmw serie 5 e60 pre-lci
Stopa 15.000 leke
Fener 35.

Shes pjese te perdorur - Stopa Dhe Fenere Per Bmw Serie 5

Gjirokaster
Shes pjese te perdorur Motivi
2007 Viti
Nafte Karburanti

26.01.2021 (07:25):Shiten stopa dhe fener per bmw serie 5 e60 pre-lci stopa 15.000 leke fener 35.000 leke...Lexo detajet..

Kambio:

50,000 Leke

120 Euro OKAZION !!! 4 Goma 195/65R15 90% te reja me DISQE Hekuri OKAZION !!! 4 Goma 195/65R15 90% me DISQE Hekuri te ardhura nga Gjermania. 06721

Kerkoj te blej pjese te perdorur8shes pjeseshes pjeseshes pjeseshes pjese - Okazion !!! 4 Goma 195/65r15 90% Te Reja Me Disqe Hekuri

Tirane
Kerkoj te blej pjese te perdorur8shes pjeseshes pjeseshes pjeseshes pjese Motivi
2010 Viti
Nafte Karburanti

24.01.2021 (14:38):Okazion !!! 4 goma 195/65r15 90% me disqe hekuri te ardhura nga gjermania. 0672118266...Lexo detajet..

1,500 Leke GOLF 5 AUX Nese nuk e keni opsionin e AUX duhet ta aktivizoni me VCDS
OFROJME TRANSPORT

Shes pjese te re - Golf 5 Aux

Tirane
Shes pjese te re Motivi
0 Viti
Karburanti

22.01.2021 (12:28):Nese nuk e keni opsionin e aux duhet ta aktivizoni me vcds ofrojme transport...Lexo detajet..

Kambio:

1,500 Leke

14,000 Leke Disqe Nr 15 Renault Opel Nissan Toyota Golf Etj Disqe 15 Inch Rreno Nisan Tojota Opel Golf2-3 Etj

Shes pjese te perdorur - Disqe Nr 15 Renault Opel Nissan Toyota Golf Etj

Tirane
Shes pjese te perdorur Motivi
2021 Viti
Tjeter Karburanti

22.01.2021 (11:21):Disqe 15 inch rreno nisan tojota opel golf2-3 etj...Lexo detajet..

Kambio:

14,000 Leke

300 Euro Disqe Nr 16 Benzi Audi Vw Borbet Te Reja Origjinal Disqe 16 inch Benz Audi Volkswagen Golfi Passat etj Origjinal Te Reja

Shes pjese te re - Disqe Nr 16 Benzi Audi Vw Borbet Te Reja Origjinal

Tirane
Shes pjese te re Motivi
2021 Viti
Tjeter Karburanti

22.01.2021 (11:21):Disqe 16 inch benz audi volkswagen golfi passat etj origjinal te reja ...Lexo detajet..

Kambio:

300 Euro

17,000 Leke Disqe Nr 17 Audi VW Disqe 17 inch audi Volkswagen

Shes pjese te perdorur - Disqe Nr 17 Audi Vw

Tirane
Shes pjese te perdorur Motivi
2021 Viti
Tjeter Karburanti

22.01.2021 (11:21):Disqe 17 inch audi volkswagen ...Lexo detajet..

Kambio:

17,000 Leke

15,000 Leke Disqe Nr 15 VW Golf5 Origjinal Disqe 15 Inch Volkswagen Golfi 5 Origjinal

Shes pjese te perdorur - Disqe Nr 15 Vw Golf5 Origjinal

Tirane
Shes pjese te perdorur Motivi
2021 Viti
Tjeter Karburanti

22.01.2021 (11:21):Disqe 15 inch volkswagen golfi 5 origjinal ...Lexo detajet..

Kambio:

15,000 Leke

17,000 Leke Disqe Nr 16 Bmw Origjinal Disqe 16 Inch Bmv Origjinal

Shes pjese te perdorur - Disqe Nr 16 Bmw Origjinal

Tirane
Shes pjese te perdorur Motivi
2021 Viti
Tjeter Karburanti

22.01.2021 (11:21):Disqe 16 inch bmv origjinal ...Lexo detajet..

Kambio:

17,000 Leke

18,000 Leke Disqe nr 17 Benzi Origjinal Disqe 17 Inch Benz E class S class ML Etj Origjinal

Shes pjese te perdorur - Disqe Nr 17 Benzi Origjinal

Tirane
Shes pjese te perdorur Motivi
2021 Viti
Tjeter Karburanti

22.01.2021 (11:21):Disqe 17 inch benz e class s class ml etj origjinal...Lexo detajet..

Kambio:

18,000 Leke

18,000 Leke Disqe Nr 15 Volkswagen Origjinal Disqe 15 Inch VW Golf5 Passat Caddy Touran Etj Origjinal

Shes pjese te perdorur - Disqe Nr 15 Volkswagen Origjinal

Tirane
Shes pjese te perdorur Motivi
2021 Viti
Tjeter Karburanti

22.01.2021 (09:46):Disqe 15 inch vw golf5 passat caddy touran etj origjinal ...Lexo detajet..

Kambio:

18,000 Leke

17,000 Leke Disqe Nr 16 Benzi Audi Vw Origjinal Disqe 16 Inch Benz Audi Volkswagen Golf5 Passat Touran Caddy Etj ...

Shes pjese te perdorur - Disqe Nr 16 Benzi Audi Vw Origjinal

Tirane
Shes pjese te perdorur Motivi
2021 Viti
Tjeter Karburanti

22.01.2021 (09:46):Disqe 16 inch benz audi volkswagen golf5 passat touran caddy etj ......Lexo detajet..

Kambio:

17,000 Leke

300 Euro Disqe Nr 20 Benzi ML Disqe 20 inch Benz Ml

Shes pjese te perdorur - Disqe Nr 20 Benzi Ml

Tirane
Shes pjese te perdorur Motivi
2021 Viti
Tjeter Karburanti

22.01.2021 (09:46):Disqe 20 inch benz ml...Lexo detajet..

Kambio:

300 Euro

12,000 Leke 4 Goma 205/60/16 Te 4 Ne nje lule 4 Goma 205 60 16 Te katerta ne nje lule

Shes pjese te perdorur - 4 Goma 205/60/16 Te 4 Ne Nje Lule

Tirane
Shes pjese te perdorur Motivi
2021 Viti
Tjeter Karburanti

22.01.2021 (09:46):4 goma 205 60 16 te katerta ne nje lule...Lexo detajet..

Kambio:

12,000 Leke

320 Euro Disqe Nr 19 Audi VW Disqe 19 Inch Audi Volkswagen

Shes pjese te perdorur - Disqe Nr 19 Audi Vw

Tirane
Shes pjese te perdorur Motivi
2021 Viti
Tjeter Karburanti

22.01.2021 (09:45):Disqe 19 inch audi volkswagen ...Lexo detajet..

Kambio:

320 Euro

23,000 Leke Disqe Nr 18 Benzi Disqe 18 inch Benz E class C class Cls

Kerkoj te blej pjese te perdorur - Disqe Nr 18 Benzi

Tirane
Kerkoj te blej pjese te perdorur Motivi
2021 Viti
Tjeter Karburanti

21.01.2021 (18:13):Disqe 18 inch benz e class c class cls...Lexo detajet..

Kambio:

23,000 Leke

320 Euro Disqe Nr 16 VW Golf5 6 Passat Origjinal Disqe 16 Inch Volkswagen Golfi 5 6 Passat Origjinal. Ne gjendje te mire

Shes pjese te perdorur - Disqe Nr 16 Vw Golf5 6 Passat Origjinal

Tirane
Shes pjese te perdorur Motivi
2021 Viti
Karburanti

21.01.2021 (16:51):Disqe 16 inch volkswagen golfi 5 6 passat origjinal. ne gjendje te mire ...Lexo detajet..

Kambio:

320 Euro

320 Euro 4 Goma 205/55/16 Continental Te Reja 4 Goma 205 55 16 Kontinental Te Reja

Shes pjese te re - 4 Goma 205/55/16 Continental Te Reja

Tirane
Shes pjese te re Motivi
2021 Viti
Tjeter Karburanti

21.01.2021 (16:51):4 goma 205 55 16 kontinental te reja ...Lexo detajet..

Kambio:

320 Euro

300 Euro Disqe Nr 18 Bmw Seria 5 3 7 Origjinal Disqe 18 Inch Bmv Seria5 3 7 Origjinal . Ne gjendje te mire .

Shes pjese te perdorur - Disqe Nr 18 Bmw Seria 5 3 7 Origjinal

Tirane
Shes pjese te perdorur Motivi
2021 Viti
Tjeter Karburanti

21.01.2021 (16:51):Disqe 18 inch bmv seria5 3 7 origjinal . ne gjendje te mire ....Lexo detajet..

Kambio:

300 Euro

18,000 Leke Disqe Nr 17 Audi Vw Golf5 Passat Origjinal Disqe 17 Inch Audi Volkswagen Golfi5 Passat Touran Origjinal

Shes pjese te perdorur - Disqe Nr 17 Audi Vw Golf5 Passat Origjinal

Tirane
Shes pjese te perdorur Motivi
2021 Viti
Karburanti

21.01.2021 (16:51):Disqe 17 inch audi volkswagen golfi5 passat touran origjinal...Lexo detajet..

Kambio:

18,000 Leke

350 Euro Disqe Nr 18 Audi S line VW Golf5 6 Origjinal Disqe 18 Inch Audi S line Golfi 5 6 Passat Origjinal

Shes pjese te perdorur - Disqe Nr 18 Audi S Line Vw Golf5 6 Origjinal

Tirane
Shes pjese te perdorur Motivi
2021 Viti
Tjeter Karburanti

21.01.2021 (16:51):Disqe 18 inch audi s line golfi 5 6 passat origjinal ...Lexo detajet..

Kambio:

350 Euro

350 Euro Dsqe Nr 18 Audi S line VW Golf5 6 Passat Disqe 18 inch Audi Volkswagen Golfi 5 6 Passat

Shes pjese te perdorur - Dsqe Nr 18 Audi S Line Vw Golf5 6 Passat

Tirane
Shes pjese te perdorur Motivi
2021 Viti
Tjeter Karburanti

21.01.2021 (16:50):Disqe 18 inch audi volkswagen golfi 5 6 passat ...Lexo detajet..

Kambio:

350 Euro

350 Euro Disqe Nr 16 W203 Te Gjere Mbrapa Origjinal Disqe 16 Inch C class Origjinal Te Gjere mbrapa . Ne gjendje shum te mire . Me g

Shes pjese te perdorur - Disqe Nr 16 W203 Te Gjere Mbrapa Origjinal

Tirane
Shes pjese te perdorur Motivi
2021 Viti
Tjeter Karburanti

21.01.2021 (16:25):Disqe 16 inch c class origjinal te gjere mbrapa . ne gjendje shum te mire . me goma 205/55/16 para dhe 225/50/16 mbrapa 430€ , pa goma 350€...Lexo detajet..

Kambio:

350 Euro

450 Euro Disqe Nr 18 BMW Origjinal Disqe 18 Inch Bmv Origjinal . Ne gjendje shum te mire .

Shes pjese te perdorur - Disqe Nr 18 Bmw Origjinal

Tirane
Shes pjese te perdorur Motivi
2021 Viti
Tjeter Karburanti

21.01.2021 (16:25):Disqe 18 inch bmv origjinal . ne gjendje shum te mire ....Lexo detajet..

Kambio:

450 Euro

350 Euro Disqe Nr 17 Gti Golf 5 6 Origjinal Disqe 17 Inch golfi 5 6 7 Passat Origjinal

Shes pjese te perdorur - Disqe Nr 17 Gti Golf 5 6 Origjinal

Tirane
Shes pjese te perdorur Motivi
2021 Viti
Tjeter Karburanti

21.01.2021 (16:25):Disqe 17 inch golfi 5 6 7 passat origjinal ...Lexo detajet..

Kambio:

350 Euro

18,000 Leke Disqe Nr 16 Audi VW Golf5 Passat Origjinal Disqe 16 Inch Audi Volkswagen Golfi 5 Passat Origjinal

Shes pjese te perdorur - Disqe Nr 16 Audi Vw Golf5 Passat Origjinal

Tirane
Shes pjese te perdorur Motivi
2021 Viti
Tjeter Karburanti

21.01.2021 (16:25):Disqe 16 inch audi volkswagen golfi 5 passat origjinal...Lexo detajet..

Kambio:

18,000 Leke

100 Euro Kerkoje Marmide per Ford Fiesta 1997 Kerkoje per te blere Marmide per ford fiesta 1997 gjithashtu dhe kapaket e dyerv

Kerkoj te blej pjese te perdorur - Kerkoje Marmide Per Ford Fiesta 1997

Tirane
Kerkoj te blej pjese te perdorur Motivi
1997 Viti
Benzin Karburanti

20.01.2021 (23:55):Kerkoje per te blere marmide per ford fiesta 1997 gjithashtu dhe kapaket e dyerve na brenda..nr 0694621795...Lexo detajet..

Kambio:

100 Euro

250 Euro Goma Goma Bmw 4 cope bashke me disqe 16-she, 225

Shes pjese te perdorur - Goma

Tirane
Shes pjese te perdorur Motivi
0 Viti
Karburanti

20.01.2021 (23:55):Goma bmw 4 cope bashke me disqe 16-she, 225...Lexo detajet..

Kambio:

250 Euro

5,000 Leke Kasetofon Shesim kasetofon pak te perdorur

Shes pjese te perdorur - Kasetofon

Elbasan
Shes pjese te perdorur Motivi
1990 Viti
Nafte Karburanti

17.01.2021 (14:46):Shesim kasetofon pak te perdorur ...Lexo detajet..

Kambio:

5,000 Leke

10,000 Leke Dere e pasme per Tiguan 2.0 2008 Kerkoj nje dere te pasme majtas per Tiguan 2.0 nafte 2008.

Kerkoj te blej pjese te perdorur - Dere E Pasme Per Tiguan 2.0 2008

Tirane
Kerkoj te blej pjese te perdorur Motivi
2008 Viti
Nafte Karburanti

17.01.2021 (14:46):Kerkoj nje dere te pasme majtas per tiguan 2.0 nafte 2008. ...Lexo detajet..

Kambio:

10,000 Leke

10,000 Leke Kerkoj Dyer Makine per VW Polo 9N Sedan Kerkoj 2 Dyer Makine per VW Polo 9N Sedan

Kerkoj te blej pjese te perdorur - Kerkoj Dyer Makine Per Vw Polo 9n Sedan

Tirane
Kerkoj te blej pjese te perdorur Motivi
0 Viti
Benzin-Gaz Karburanti

16.01.2021 (15:21):Kerkoj 2 dyer makine per vw polo 9n sedan...Lexo detajet..

Kambio:

10,000 Leke

A keni ndonje gje per te shitur?

Shisni online falas. Eshte me e lehte se sa mendoni!
Dergo Njoftim Falas