Stok: ganxha per ngritje. Tirane

Pjese kembimi per makina Data: 01/09/2017 16:52

3,600 Euro

  • Stok:  ganxha per ngritje.
  • Stok:  ganxha per ngritje.
  • Stok:  ganxha per ngritje.
  • Stok:  ganxha per ngritje.
  • Stok:  ganxha per ngritje.


Pagesa 3,600 Euro
Marka | Karburanti
Karburanti
Kambio
Viti 0
Kilometra 0
Qyteti - Zona Tirane -
Adresa Sami Frasheri
Lexime 1959

Stok: ganxha per ngritje.
Ganxha teke DIN 15401
Ganxha dyshe DIN 15402, nga RSN 5 deri ne RSN 8.
Ganxha teke UNI 4392
Ganxha dyshe UNI 4393, nga AM 1 deri ne BM 12.5
Susta dhe kundrapesha sigurie te permasave te ndryshme.
Pesha e perafert 4.500 kg
Cmimi: 0.80Euro/kg
Shitet ekskluzivisht ne dt.20-09-2017, ora 10-30 ne Berzo Inferiore Brescia Itali.
Makineria eshte pjese e nje grupi makinerish te perdorura.
Per me shume informacion mund te kontaktoni ne tel. +