PJESE KEMBIMI PER MAKINA TE NDRYSHME Durres

Pjese kembimi per makina Data: 04/07/2020 13:04

1,000 Euro

  • PJESE KEMBIMI PER MAKINA TE NDRYSHME
  • PJESE KEMBIMI PER MAKINA TE NDRYSHME
  • PJESE KEMBIMI PER MAKINA TE NDRYSHME
  • PJESE KEMBIMI PER MAKINA TE NDRYSHME


Pagesa 1,000 Euro
Marka | Karburanti Mercedes-Benz
Karburanti Nafte
Kambio
Viti 2010
Kilometra 2
Qyteti - Zona Durres - Zone Periferike
Adresa Vadardhe-Kulle
Lexime 4569

Pjese kembimi per makina te ndryshme
Sherbim me Karrotrec 24h
OFICINE MEKANIKE PER MAKINA DHE PER TE GJITHE MJETET E RENDA
SUKTH (DURRES)
Tel