Body Kit Mercedes Benz W212 AMG Elbasan

Pjese kembimi per makina Data: 14/01/2020 14:07

1,500 Euro

  • Body Kit Mercedes Benz W212 AMG
  • Body Kit Mercedes Benz W212 AMG
  • Body Kit Mercedes Benz W212 AMG


Pagesa 1,500 Euro
Marka | Karburanti
Karburanti
Kambio
Viti 0
Kilometra 0
Qyteti - Zona Elbasan - Qender
Adresa Jakov Xoxa
Lexime 4675

Bodykit Mercedes Benz W212 AMG
E vecanta e ketij Body Kiti eshte Super Materiali nga i cili perbehet.
Plastike e Gomuar e cila nuk thyhet!
Perfshin: Parakolp, Mbrapakolp, Mascarino, Marmita,
Bordurat, Kapeset dhe vidat perkatese etj