Shes Golf 4 👇 Vlore

Shes Golf 4 ekonomik dhe familjare 1.4 naft. Eshte i mirmbajtur pasi perdoret nga familjar dhe me te gjitha sherbimet e kryera, me dekumenta te rregulla dhe te paguara. Shitet per arsye emigracioni per vetem 1600 euro.

Njoftime te Ngjashme