Opel Corsa - Makine e Mire dhe e Lire Tirane

Makina ne shitje Data: 14/11/2019 16:12

899 Euro

  • Opel Corsa - Makine e Mire dhe e Lire
  • Opel Corsa - Makine e Mire dhe e Lire
  • Opel Corsa - Makine e Mire dhe e Lire
  • Opel Corsa - Makine e Mire dhe e Lire

Opel Corsa - Good and Cheap Car

The 1998 Opel Corsa, gasoline-powered, diesel-powered Opel Corsa for sale by March 2020. Ideal for those who are young drivers, looking for a makeshift car and or need a more practical car.
As for the problems, the contact part needs to be replaced, costing 30-40 thousand ALL in the cemetery.
Those interested can write on Whatsapp.


Pagesa 899 Euro
Marka | Karburanti Opel
Karburanti Benzin
Kambio Automatik
Viti 1998
Kilometra 150,000
Qyteti - Zona Tirane - Zone Periferike
Adresa Rruga Panorama e Liqenit, Tirana, Albania
Lexime 3629

Shitet Opel Corsa e vitit 1998, benzin, me letra deri ne mars 2020, me kambio automatike. Eshte ideale per ata qe jane shofere te rinje, kerkojne nje makine provizore dhe / ose ju duhet nje makine sa me praktike.
Sa per problemet, i duhet nderruar pjesa e kontaktit, pjese qe kushton 30-40 mije leke ne varreza.
Te interesuarit mund te shkruajne ne Whatsapp.