Elektronotor 1500xhiro...+2500xhiro Tirane

Ndertime dhe Ristrukturime Data: 12/01/2019 19:54

250 Euro

  • Elektronotor 1500xhiro...+2500xhiro


Pagesa 250 Euro
Qyteti - Zona Tirane - Ysberisht/Kombinat/Selite
Adresa Sharre, Shqiperia
Lexime 276

Elektromotora