Shes materiale e kalcetit Durres

Ndertime dhe Ristrukturime Data: 01/07/2019 22:59

500,000 Leke

  • Shes materiale e kalcetit
  • Shes materiale e kalcetit


Pagesa 500,000 Leke
Qyteti - Zona Durres - Zone Periferike
Adresa Rruga Nasho Bezhani
Lexime 335

Shes te gjitha materialet e kalcetos, tuba,profile, rrjetat anesore, gabion dhe najloni, si dhe e siperme najloni, 4 prozhektor te vegjel. 2 porta te medha 4×2 m dhe kabllin elektrik 4×6. Nuk shitet tapeti per arsye konsumimi. Shitet per arsye emigrimi.