Materiale ndertimi Berati

Ndertime dhe Ristrukturime Data: 20/07/2019 10:39

1,000 Euro

  • Materiale ndertimi


Pagesa 1,000 Euro
Qyteti - Zona Berati - Qendra
Adresa Rruga 5 Maji, Berat, Albania
Lexime 218

Shes materialet e meposhtme per arsye mbyllje biznesi:
(1). Vida - Jane 80 vida me gjatesi 70cm dhe 100cm dhe shiten me cmimin 3 mije te vjetra leke copa.
(2). Celesa kollone - Jane 70 celesa dhe cdo celes shoqerohet me thika. Cmimi eshte 1 mije leke te vjetra copa.
(3). Petaludhe/flutura - Jane 100 cope dhe cmimi eshte 1 mije leke copa.
(4). Derrasa - Jane rreth 1 meter kub derrasa te gjatesive 2,3 dhe 4 metroshe. Edhe 1 meter kub jane tako te gjatesive te ndryshme. Cmimi eshte 100 mije leke metri kub.
(5). Binare - Jane 50 binare te gjatesive 1, 2, 3 dhe 4 metro. Cmimi eshte 1 mije leke metri linear.

Materialet jane ne gjendje shume te mire. Shiten te gjitha ose me pjese.