Shes Panele Sanduic Tirane

Ndertime dhe Ristrukturime Data: 29/08/2019 13:41

4,000 Leke


Pagesa 4,000 Leke
Qyteti - Zona Tirane - 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Adresa Rruga e Kavajes, Tirana, Albania
Lexime 119

Panel Sanduic per magazina Industriale
Panel Sanduic me veshje PVC per Ferma
Panel Sanduic per magazina Frigoriferike
Panele Sanduic murale
Panele Sanduic per cati

https://www.facebook.com/ficomandpartners/photos/a.//?type=3&theater


Per me shume informacion:
1- vizitoni websitin tone http://ficom.al/
2- dergoni email ne info@ficom.al
3-ose kontaktoni ne numrin e tel: .