Bejme puse uji Tirane

Ndertime dhe Ristrukturime Data: 29/09/2019 17:56


Pagesa Me Marreveshje
Qyteti - Zona Tirane - Kamez/Paskuqan
Adresa Kamez, Albania
Lexime 379

Bejme puse uji me sonde me diameter dhe thellesi te ndryshme!
Lajme puse uji!
Me nje eksperience 20 vjecare cilesia eshte e garantuar!

#puseuji #lajme #bejme #shpime