Panele Fototvoltaike Tirane

Ndertime dhe Ristrukturime Data: 01/11/2017 09:59


Pagesa Me Marreveshje
Qyteti - Zona Tirane - 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Adresa Artan Lenja Orion (kompleksi Kontakt)
Lexime 2347

Ofrojme Panele Fotovoltaike qe sherbejne per prodhimin e energjise elektrike nga rrezet diellore. Gjithashtu shesim dhe montojme: Panele fotovoltaike, Gjeneratore ere, Pompa diellore, Rregullatore karikimi pwm dhe mppt, UPS rezidencial dhe komercial, Inverter ongrid dhe offgrid, Bateri diellore deep cycle, Llampa led 12v dhe 24v Sisteme Monitorimi me kamera ne distance.
PaneleBesi.com