Profile ne forme L Tirane

Ndertime dhe Ristrukturime Data: 12/12/2019 11:59


Pagesa Me Marreveshje
Qyteti - Zona Tirane - 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Adresa Rruga e Kavajes, Tirana, Albania
Lexime 93

Profile ne forme L, nga Elastron, nje nga kompanite me te medha ne Greqi per produktet e celikut.

Keto profile, jane aplikuar ne industri, ndertim dhe bujqesi. Produktet jane te certifikuara sipas standarteve Europiane.

Per me shume informacion:

1- vizitoni websitin tone http://ficom.al/
2- dergoni email ne info@ficom.al
3-ose kontaktoni ne numrin e tel: .