Kerkohen skeleri dhe Kellepe te gatshme Peshkopi

Ndertime dhe Ristrukturime Data: 07/01/2020 14:12


Pagesa Me Marreveshje
Qyteti - Zona Peshkopi - Zone Periferike
Adresa Klos , Mat
Lexime 82

Shoqeria "Sbm Grup" Shpk kerkon nga subjekte te ndryshme ndertimi oferta per skeleri dhe kallepe te gatshme me siperfaqe 800m2 per ndertimin e nje pallati 5 katesh.