Sherbime Hidraulike, Elektrike dhe Lyerje Tirane

Ndertime dhe Ristrukturime Data: 25/05/2018 23:14


Pagesa Me Marreveshje
Qyteti - Zona Tirane - Ysberisht/Kombinat/Selite
Adresa 21
Lexime 1624

Ofrojme sherbime cilesore Hidraulike, Elektrike dhe lyerje. Instalime, riparime, shtrim pllakash, montim hidrosanitaresh, suvatime, lyerje etj...