Ofroj licence per Mbikeqyrje dhe Kolaudim te punimeve te ndertimit Tirane

Ndertime dhe Ristrukturime Data: 14/08/2018 14:29


Pagesa Me Marreveshje
Qyteti - Zona Tirane - Blloku/Liqeni Artificial
Adresa Rruga e Kosovareve, Tirana, Albania
Lexime 801

Disponoj Licence per Mbikqyreje dhe Kolaudim te punimeve te ndertimit.Te interesuarit mund te kontaktojne ne adresen e E-mailt: tarearben@yahoo.com ose ne numrin e telefonit