restaurime Tirane

Ndertime dhe Ristrukturime Data: 21/01/2019 10:29


Pagesa Me Marreveshje
Qyteti - Zona Tirane - Don Bosko
Adresa Rruga mine
Lexime 654

Lyerje banesash , biznese, rregullime , shembje muresh , shtrime elektrike, betoni, pllaka. Kryesisht merrem me lyerje ,restaurime jam i gatshem per me shume ,