Ofroj licence per Mbikqyres dhe Kolaudim te punimeve te ndertimit Tirane

Ndertime dhe Ristrukturime Data: 14/02/2019 19:17

30,000 Leke


Pagesa 30,000 Leke
Qyteti - Zona Tirane - Blloku/Liqeni Artificial
Adresa Rruga e Kosovareve, Tirana, Albania
Lexime 558

Disponoj licence per Mbikqyres dhe kolaudim te punimeve te ndertimit.Te interesuarit te kontaktojne ne nr.