Tenda Dielli, Tenda Kalceto, Tenda Kamioni Durres

Ndertime dhe Ristrukturime Data: 07/02/2019 19:53


Pagesa Me Marreveshje
Qyteti - Zona Durres - Zone Periferike
Adresa Autostrada Dr-Tr Km4
Lexime 1131

Ndertojme fort te jetoje gjate.
www.mabepastik.com
Prodhojme
Tenda kamioni, Tenda dielli, Tenda Kalceto etj.
Struktura hekuri dhe Karroceri Kamionesh.
Printime ne Baner dhe Adezive

Autostrada Dr-Tr Km4