Tenda Dielli , Tenda Kalceto , Tenda Kamioni Durres

Ndertime dhe Ristrukturime Data: 15/02/2019 17:40


Pagesa Me Marreveshje
Qyteti - Zona Durres - Zone Periferike
Adresa Autostrada Durres-Tirane Km4
Lexime 1742

Ndertojme fort te jetoje gjate.
Web : www.mabeplastik.com
Prodhojme Tenda Kamioni , Tenda Dielli , Tenda Kalceto, etj.
Struktura hekuri dhe Karroceri Kamionesh.
Bejme printime ne Baner dhe ne Adezive
Nr tel:
Autostrada Durres- Tirane Km 4

Mabe Plastik eshte sipermarrja me nje eksperience shumevjecare ne ndertimin e tendave te diellit, te kamioneve, te kalcetove , shitjes me shumice te mushamase PVC dhe ndertimin e konstruksioneve metalike per kamione, kalceto etj.

Firma Mabe Plastik e shenjon fillimin e aktivitetit te saj qe ne vitin 1993 ne qytetin e Patosit. Me kalimin e viteve u fuqizua fale mbeshtetjes se klienteve dhe cilesise se sherbimit duke zhvendosur aktivitetin ne Durres. Gjate gjithe ketyre viteve korrektesia dhe cilesia beri qe firma te shtrije aktivitetin e saj ne gjithe territorin shqiptar. Sot per sot, te gjitha produktet e kesaj firme, sic mund ti shihni dhe me poshte, gjenden kudo neper Shqiperi. Stafi I saj I kualifikuar ju garanton besueshmeri dhe cilesi.

Slogani yne eshte :

NDERTOJME FORT QE TE JETOJE GJATE!

Produktet tona:
Tenda dielli
Ballkoni Greke
Druri
Gazebo
Me krahe
Tunel
Vele
Lavazho
Tenda Fly
Kamione/Trucks
Tenda kamioni veteshkarkues
Konstruksione karrocerie
Mushama kamioni text dhe/ose logo
Kalceto
Tenda
Konstruksione
Rrjeta
Tapete
Te ndryshme
Kamione
Tenda kamioni veteshkarkues
Shumice
Mushama PVC / PVC Oilcloth