Beje te vecante diten tende te lindjes zgjidh cilesine zgjidh me te miren per te kenaqur veten Peshkopi

Organizime festash Data: 13/11/2019 18:22

100 Euro


Pagesa 100 Euro
Qyteti - Zona Peshkopi - Zone Periferike
Adresa Rruga Peshkopi, Kamez, Albania
Lexime 446

Ju mundesojme nje sherbim shume te mire ne raste festash kemi zbukurim te lokaleve,shtepivr,ballkoneve,kopshteve etj.Zgjidh me te miren per veten tende dhe te afermit tu