Dekore per ditelindje, fejesa, pritje, dasma. Tirane

Organizime festash Data: 20/01/2020 14:42

60,000 Leke

  • Dekore per ditelindje, fejesa, pritje, dasma.
  • Dekore per ditelindje, fejesa, pritje, dasma.
  • Dekore per ditelindje, fejesa, pritje, dasma.
  • Dekore per ditelindje, fejesa, pritje, dasma.


Pagesa 60,000 Leke
Qyteti - Zona Tirane - 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Adresa Rruga e Kavajes, Tirana, Albania
Lexime 3027

Krijoje endrren tende me detajet me te specializuara, elementet me fantastike qe perqasim modernen ne tavolinat tradicionale.....

Ne jemi novatore dhe pararendes te nje imazhi real per tju krijuar nje embleme te bukur dhe te konceptueshme te eventit tuaj.....Duhet te jesh unik per eventin tend te jetes