Pastrime gjenerale Tirane

Sherbime Profesionale Data: 09/06/2020 11:36

20 Euro

  • Pastrime gjenerale


Pagesa 20 Euro
Qyteti - Zona Tirane - Komuna e parisit/Stadiumi Dinamo
Adresa Komuna e Parisit, Tirana, Albania
Lexime 237

Ofrohet sherbime pastrimi per apartamente klinika,Vila kudo ne Tirane.
Ofrojme korrektesi dhe cilesi ne pune me cmime konkuruese.