VEREFIKIM -HEQJE ESPULSI Durres

Sherbime Profesionale Data: 07/05/2019 08:03

1,000 Leke

  • VEREFIKIM -HEQJE ESPULSI
  • VEREFIKIM -HEQJE ESPULSI
  • VEREFIKIM -HEQJE ESPULSI
  • VEREFIKIM -HEQJE ESPULSI


Pagesa 1,000 Leke
Qyteti - Zona Durres - Qender
Adresa L 2 Rruga A Goga, Qendra Eden Durres
Lexime 523

VERIFIKIM - HEQJE ESPULSI

Nuk ju lejojne te hyni ne nje vend te BE-se sepse ne Sistemin Informativ Shengen rezulton emri yt?
Keni dyshime qe mund te jeni senjaluar ne Banken e te dhenave SIS?
Mund t'iu ndihmojme per te zbuluar ku qendron problemi dhe eventualisht te kerkojme fshirjen e te dhenave te hedhura ne SIS per ju.

Gjithashtu ofrojme;
Konsulence juridike falas.
Asistence dhe mbrojtje per te gjitha ceshtjet Penale, Civile, Familjare, Administrative si dhe te cfar do lloj problemi tjeter qe mund te keni me ligjin

Na kontaktoni ne Cl.