Search Engine Optimization ( Seo ), Google Ads , Facebook Instagram Marketing Campaign Tirane

Sherbime Profesionale Data: 20/01/2019 20:35

450 Euro

  • Search Engine Optimization ( Seo ), Google Ads , Facebook Instagram Marketing Campaign


Pagesa 450 Euro
Qyteti - Zona Tirane - 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Adresa Rruga Bardhok Biba, Tirana, Albania
Lexime 253

Renditja e biznesit apo kompanise suaj ne motoret e kerkimit si Google
Rezultate organike ne nje periudhe kohore 3 - 6 muaj . Eksperience 7 vjecare ne Google Campaings.
Facebook dhe Instagram Organic Grow. Rritje e ndjekesve ne rrjete sociale sipas kategorise se bisznesit
---------------------------------------------------------------------
Kontakt Whatsap :
---------------------------------------------------------------------

On Page Seo
Title Tag Optimization | Meta Description Optimization | Meta Keywords Optimization | Duplicate Content | Checking | Alt Text Optimization | Anchor Text Optimization | H1, H2 & H3 Tag optimizations | Bold Body | Text Optimization | Images Optimization | Sitemap Creation | Website Page Speed Checking & Suggestion
| Robots.txt Creation & Optimization | Robot Meta Tag Check | WWW Redirect Suggestion | Internal Linking | Check Up | Canonicalization Check | Custom 404 Error Page Checking | Linking Check Up - Internal, External | Language Meta Tag Check
Per me shume : Ndertoni preventivin tuaj te cmimeve ne https://www.theinfinitics.com/preventiv/
https://www.theinfinitics.com