Kopshti Princi Kalter Tirane

Sherbime Profesionale Data: 23/01/2019 00:37

1,500 Euro

  • Kopshti Princi  Kalter
  • Kopshti Princi  Kalter
  • Kopshti Princi  Kalter
  • Kopshti Princi  Kalter


Pagesa 1,500 Euro
Qyteti - Zona Tirane - Tjeter zone
Adresa Rruga Rexhep Jella,Tirane e Re,Blloku i Vilave-Selite Tirana, Albania Selita E Vogel, Tirane, Albania
Lexime 472

Kopshti "Princi Kalter"
Ofron me te miren per femijet tuaj ,qe ata te rriten te lumtur dhe te shendetshem .
Ambient i kendshem dhe i ngrohte.
Sherbim dhe kujdes profesional per femijet tuaj.

Per informacione te metejshme na kontaktoni ne:

Ju mirepresim