Sisteme monitorimi (CCTV) Tirane

Sherbime Profesionale Data: 16/05/2019 06:05

100 Euro


Pagesa 100 Euro
Qyteti - Zona Tirane - 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Adresa Rruga e kavajes
Lexime 222

Projektojme dhe instalojme Sisteme Vezhgimi qe funksionojne diten dhe naten 24/7 me nje cilesi te larte. Monitorimi i tyre mund te behet lokalisht por edhe nepermjet internetit ne kompjuterin apo telefonin tuaj Smartfone.
Gjithashtu bejme dhe mbrojtje nga zjarri me detektore mjaft te ndjeshem.