2 Fotografe Profesionale TiraneOfrojme sherbime Fotografie dhe Xhirime filmike per momentin tuaj me te rendesishem.

Kush jemi ne ?

Ilda dhe Merlin Kaziaj, dy motra ne bashkepunim , prej dy vitesh tani me aktive si fotografe neper evente ditelindjesh, dasmash, promovime ambjentesh, sete fotografike personale. Te gjitha me nje qellim te vetem, te ndalet koha dhe te ofrohet momenti tek publiku dhe klienti. Ate moment, si nje kujtim i vetem ne doren tende.

Cfare ofrojme ne ?

- Korrektesi.
- Seriozitet.
- Profesionalizem.
- Fleksibilitet ne orar.
- Cmime te arsyeshme.

Na kontaktoni ne numrin tone te telefonit ; ose na shkruani ne emailin : merlin_kaziaj@hotmail.comNjoftime te Ngjashme