Endodental Klinike Dentare! Tirane

Endo Dental Klinike Dentare!
Nje dite pa buzeqeshje, eshte nje dite e humbur!
Endo Dental ofron konsulence falas si dhe sherbime heqje dhembesh, pastrim gurzash, mbushje, kirurgji dentare, zbardhim dhembesh, trajtim dhembesh e shume sherbime te tjera dentare, stomatologjike. Stafi yne eshte i gatshem t'ju vije ne ndihme ne cdo ore te dites, me profesionalizem dhe i mbeshtetur nga aparaturat e teknologjise se larte.
Adresa: Rruga e Dafinave, Tirane.
Orari: 09:00 -13:00 dhe 14:00 - 19:00


-Konsulence Falas
-Pastrim Gurzash 1000 L
-Mbushje 2000 L
-Metal Porcelan 6500L
-Zirkon 12000 L
-Zirkon E-Max 15000 LNjoftime te Ngjashme