Fizioterapi! Tirane

Trajtojme:
- Paralizat / Pareza
- Probleme Pediatrike
- Distorcionet
- Probleme te Ligamenteve
- Artrozat / Artritet
- Traumat muskulare dhe kockore
- Hernie Diskale grada l,ll,lll
- Rehabilitimi Postkirurgjikal
- Kontraktura Muskulare
- Tendinitis
- Spondilolistesis
- Traumat Sportive
- Spondiloartrosis
- Demtime e Gjurit
- Skolioza
- Kifoza
- Bursitis
- Probleme te osteoporozes
- Epikondiliti
- Kalcifikime
- Osteofikime
- Ruptura Muskulare / Tendinoze
- Gonartrozat
- Koksoartrozat
- Sindromi i Tunelit Karpal
etj...

Njoftime te Ngjashme