Ofrojme Transport Mallrash Durres

Resalb Industry shpk i licensuar per transport mallrash nderkombetare me pale te treta, ofron transport nga Italia per ne Shqiperi me terheqjen ne Pomezia (RM) (Rome-Bari dhe qytetet pergjate rruges me devijim rreth 50 km nga cdo qender) dhe dergimin ne Durres-Tirane.
Te interesuarit te kontaktojne:

Tel:
Email: info@cresko.it

Njoftime te Ngjashme