Sherbim Karrotreci I Shpejte Dhe Ekonomik Tirane

OFROJME SHERBIME ME KARROTREC BRENDA DHE JASHTE SHQIPERISE 24/24 NE 7 DITE TE JAVES PER TRASPORTIMIN E MJETEVE TE TONAZHEVE TE NDRYSHME SI MJETE LUNDRIMI,VETURA,FUORISTRADA,FURGONA,RULOTA .
CMIMET TEJET KONKURUESE KRAHASUAR TRASPORTEVE TE TJERA. ZGJIDHNI PROBLEMIN TUAJ ME VETEM NJE TELEFONATE

Njoftime te Ngjashme