Verifikim & Heqje Ekspulsi Ne Schengen Dhe Angli Tirane

" Zyre Avokatie & Ndermjetesimi Greta Smoqi Cullhaj ", ofron - Sherbim Ligjor Nderkombetar ne:
1. Verifikim
2. Fshirjen e emrit nga Sistemi
3. Marrjen e vertetimeve
Ky sherbim ofrohet ne te gjitha Shtetet e Zones Schengen edhe ne Angli.
( Ekspuls / Deportim / Refuzim Kalim Kufiri ( Raste Administrative & Penale )
Garanci 100 % ne realizimin me sukses te procedures.

Ju mirepresim!
Kontakt: +
Adresa: Rruga Abdulla Keta, Tirane
Facebook - ZYRE AVOKATIE & NDERMJETESIMI GRETA SMOQI CULLHAJ
Instagram - avokate_dhe_ndermjeteseNjoftime te Ngjashme