Verefikim -heqje Espulsi Durres

VERIFIKIM - HEQJE ESPULSI

Nuk ju lejojne te hyni ne nje vend te BE-se sepse ne Sistemin Informativ Shengen rezulton emri yt?
Keni dyshime qe mund te jeni senjaluar ne Banken e te dhenave SIS?
Mund t'iu ndihmojme per te zbuluar ku qendron problemi dhe eventualisht te kerkojme fshirjen e te dhenave te hedhura ne SIS per ju.

Gjithashtu ofrojme;
Konsulence juridike falas.
Asistence dhe mbrojtje per te gjitha ceshtjet Penale, Civile, Familjare, Administrative si dhe te cfar do lloj problemi tjeter qe mund te keni me ligjin

Na kontaktoni ne Cl.

Njoftime te Ngjashme