Transport Udhetaresh (turiste) Dhe Individe Per Raste Te Ndryshme. Tirane

Jam i disponueshem per transport udhetaresh me Autoveture 7+1, (Turiste) Tirane-Koman-Valbone Tirane-Shkoder, dhe anasjelltas + individe per raste te ndryshme, flas English , punoj rregullisht ne linja te ndryshme te Shqiperise.

Njoftime te Ngjashme