Perkethyes I Gjuhes Turke Tirane

Perkethime individuale te gjuhes Turqisht-ne Shqip dhe anasjelltas.. Shoqeroj klientet kudo qe te ken takime pune ne gjuhen Turke .. ofroj sherbim turistik ne Qytetin e Stambollit .. Pagesa behet ne kohezgjatjen e punes

Njoftime te Ngjashme