Montime Dhe Servis Per Kamera Tirane

Sherbime Profesionale Data: 05/06/2019 14:21

2,000 Leke


Montime dhe servis kamera, montim kondicionera dhe servis te chillerave

Pagesa 2,000 Leke
Qyteti - Zona Tirane - 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Adresa Rruga Sadik Petrela, Tirana, Albania
Lexime 60