- Heqim & Verifikojm Espulse , ekspuls , Apelas ( Depertime ) Tirane

Sherbime Profesionale Data: 22/09/2019 14:55

500 Euro


Pagesa 500 Euro
Qyteti - Zona Tirane - Blloku/Liqeni Artificial
Adresa Rruga Ibrahim Rugova, Tirana, Albania
Lexime 467

Ofrojme sherbime cilesore dhe te shpejte lidhur me procedurat e espulsit deri ne heqjen e denimit te marre nga ju nga vendet Shengen.
Nr tel +
Email: arditelbasani1@gmail.com
Me respekt
Avokati juaj,