Shehu and Partners - Studio ligjore me 15 vite eksperience dhe nje marzh suksesi prej 83 % te ceshtjeve te fituara Tirane

Sherbime Profesionale Data: 21/08/2019 15:35


Pagesa Me Marreveshje
Qyteti - Zona Tirane - Blloku/Liqeni Artificial
Adresa Rruga Abdyl Frasheri, Tirana, Albania
Lexime 3281

Filloi si nje ide dhe u manifestua ne realitet! Firma jone ka evoluar nga nje zyre ligjore ne nje firme konsulence qe sjell nen nje cati eksperte nga fushat e ndryshme te ligjit, prokurimeve, finances dhe kontabilitetit, pasurive te paluajtshme, menaxhimit dhe teknologjise se informacionit.
Qellimi yne eshte te qendrojme si nje nder firmat e dalluara te konsulences ne Shqiperi dhe nje pike referimi per profesionalizem dhe eficence nga partneret tane nderkombetare.
Ne besojme se asetet tona me te vlefshme jane profesionistet qe perbejne Shehu & Partners, kjo eshte arsyeja pse ne kemi zhvilluar nje rrjet te gjere ekspertesh dhe sigurohemi qe njerezit e duhur jane duke bere punen e duhur. Angazhimi yne eshte te vazhdojme te ofrojme sherbime te cilesise se larte me perkushtimin maksimal ndaj klienteve tane.
Ekipi yne eshte i gatshem te permbushe nevojat e klienteve, si edhe te realizoje premtimin e dhene!

Fushat e Praktikes


Gjyqesori Dhe Arbitrazhi
Pasuri Te Paluajtshme
Taksa Dhe Tatime
Prokurimet Publike
Kontrata Dhe Marreveshje Tregtare
Due Diligence

Konsulence Falas
Bazuar ne ekspertizen tone shumevjecare ne ju ndihmojme te gjeni zgjidhje te problemeve tuaja