“super Cmime Te Lira & Agjensi Imobiliare Isufaj Tirane

Sherbime Profesionale Data: 04/06/2019 17:22

1,000 Leke


“SUPER CMIME TE LIRA & SUPER KOMISION I ULET” -
AGJENSI IMOBILIARE ISUFAJ=SHERBIM KORREKT & KONTAKT SERIOZ -
NE MUND TE GJEJME CFAREDOLLOJ PRONE PER JU!!

Sherbimet tona---
-Gjetje pronash per Blerjen/Qerane e tyre.---
-Vetem 0.75% komision te shumes se shumes te shitjes marrim nga ai qe shet pronen dhe 0.75% komision nga ai qe blen pronen, nga shume e plote e transaksionit te shitjes. Komisionet me te LIRA.---
-Vetem 40% komision te nje qeraje mujore marrim nga ai qe jep pronen me qera (vetem nje here), dhe 40% komision nga ai qe merr pronen me qera.---
-Ndihuni te lire te na kontaktoni dhe ne do gjejme pronen ideale per ju, per Blerje/Qera.---
-Jemi te interesuar, kryesisht, per ata qe duan te BLEJNE/MARRIN ME QERA.---

Na kontaktoni ne:---
Telefon: ---
Whatsapp: ---
Facebook: Isufaj Real Estate / Agjensia Imobiliare Isufaj---
Instagram: isufaj.real.estate---
Email: filjo.isufaj@gmail.com

Pagesa 1,000 Leke
Qyteti - Zona Tirane - Blloku/Liqeni Artificial
Adresa Tirana, Albania
Lexime 27