PUNIME TOPOGRAFIKE Tirane

Sherbime Profesionale Data: 14/06/2019 19:45

1,000 Leke

  • PUNIME TOPOGRAFIKE
  • PUNIME TOPOGRAFIKE


Pagesa 1,000 Leke
Qyteti - Zona Tirane - Fresku/Linze
Adresa Rruga Muhamet Deliu, Tirana, Albania
Lexime 766

"XHARO " SHPK OFRON SHERBIMET TOPOGRAFIKE SI ME POSHTE:

1-PLANE RILEVIMI
2-PIKETIME RRUGESH, OBJEKTE CIVILE DHE INDUSTRIALE
3-RILEVIME KADASTRALE
4-EKSPERTIZ PRONASH etj


Email :xharo_k@yahoo.com