Sherbime Mjekesore Teledoc! Tirane

Sherbime Profesionale Data: 20/10/2019 23:35

4,000 Leke


Pagesa 4,000 Leke
Qyteti - Zona Tirane - Komuna e parisit/Stadiumi Dinamo
Adresa Tirana, Albania
Lexime 167

Mirembrema. Jam dr. Valbona Shahinaj, mjeke prane Teledoc Albania. Teledok operon ne Shqiperi por edhe jashte saj. Konsiston ne ndihme mjekesore nepermjet telefonise celulare per momentin. Ne nje moment te dyte do te hapet klinika dhe laboratori. Qendra jone eshte ne pallatin Hekla Center prane Librit Universitar. Nepermhet telefonit ne japim sygjerime dhe ndihme te shpejte shendetesore per probleme te ndryshme nga me te voglat deri te ato madhore. Eshte kompani Austriake dhe jane perzgjedhur mjeket me te mire nga vete austriaket. Mjeket jane disponibel ne cdo moment si diten edhe naten 24 ore te dites dhe 7 dite te javes pra ne cdo moment ju gjeni mjeke te gatshem per te dhene ndihme menjehere ne telefon. Karta familjare ku perfshihen 2 prinderit dhe 2 femije deri 26 vjec kushton 75000 leke te vjetra ne vit dhe karta personale kushton 40 mije leke te vjetra ne vit.per cdo pyetje tjeter apo ndihme mund te me kontaktoni ne nr tim te telefonit :

-- Faleminderit!