Verifikim/Heqje ekspulsi dhe deporti ne te gjithe zonen Schengen Tropoje

Sherbime Profesionale Data: 07/09/2019 00:30

12,000 Leke


Pagesa 12,000 Leke
Qyteti - Zona Tropoje - Qender
Adresa Lagjia Dardania,rruga Mic Sokoli
Lexime 79

Zyra jone ligjore eshte e specializuar ne verifikimin dhe heqjen e ekspulseve te leshuara ndaj personit tuaj nga cdo shtet anetar i zones Schengen duke ju pajisur me vertetimin perkates qe te dhenat tuaja nuk figurojne me te arkivuara prane database-ve perkatese duke ju mundesuar levizjen lirshem pa asnje pengese ligjore drejt gjithe zones Schengen.