SPB(Speed Post Bike) Shperndarje produktesh ne Tirane me biciklete Tirane

Sherbime Profesionale Data: 10/10/2019 22:35

100 Leke


Pagesa 100 Leke
Qyteti - Zona Tirane - Blloku/Liqeni Artificial
Adresa Blloku, Tirana, Albania
Lexime 98

•••SPB(Speed Post Bike)•••
Kompania me e re ne Shqiperi per sherbimin e shperndarjeve te produkteve ne Tirane me Korrier me Biciklete.
•••Kompania ofron•••
1)Shperndarjen e produkteve brenda Tiranes:
A)Per Dyqane drejt klientit
B)Nga Klient ne Klient
2)Shperndarje te shpejt me ane te bicikletave
3)Korrekrsi nga Kompanise kundrejt dyqaneve dhe klienteve
•••Kushtet per 1 porosi•••
1)Porosia lihet nepermjet Whats app-Viber
2)Porosite dergohen ne orarin e paradites 08:00-15:00
3)Porosite lihen gjate dites nga dyqanet dhe klientet
4)Pagesa e porosis behet ne dore gjate marrjes se porosis ne dyqan nga korrier Pagesa e porosis - transportin
5)Korrier ben dorezimin e porosis ne vendodhjen dhe kohe e lene nga dyqanet ose klientet
6)Porosia paguhet nga marresi ne dore te Korrieri
•••Cmimet per Porosi•••
Cmimet kryen neprmjet distances
0-3 KM (100 Leke te reja) 3 KM+(150 leke te reja)